Web Analytics Made Easy - Statcounter

کيانوش ظفريان، رئيس مرکز آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاد‌دانشگاهی شهرکرد در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، با اشاره به آغاز ثبت‌نام بدون کنکور دانشجو در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: ثبت‌نام این دانشگاه در مقطع کاردانی از ۲۷ مردادماه آغاز شده است و ثبت‌نام در مقطع کارشناسی نیز از 2 شهریورماه آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره رشته‌های مورد پذیرش در مقطع کاردانی، گفت: این رشته‌ها شامل کاردانی حرفه‌ای حقوق-خدمات قضایی، کاردانی حرفه‌ای حقوق-حقوق ثبتی، کاردانی فنی شبکه‌های کامپیوتری، کاردانی فنی نرم‌افزار-برنامه‌سازی کامپیوتر، کاردانی فنی فناوری اطلاعات، اینترنت و شبکه‌های گسترده است.

ظفریان در ادامه به رشته‌های مورد پذیرش در مقطع کارشناسی اشاره و اظهار کرد: کارشناسی حرفه‌ای حقوق-حقوق ثبتی، حرفه‌ای حقوق-حقوق اداری، مهندسی فناوری اطلاعات-فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری، رشته‌هایی هستند که در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو دارند.

وی بیان کرد: رشته کسب و کار اینترنتی نیز برای نخستین بار در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

رئيس مرکز علمی ـ کاربردی جهاد‌دانشگاهی شهرکرد در خصوص مزایای ثبت‌نام در این مرکز، بیان کرد: معافيت تحصيلی، حضور اساتيد مجرب، پايين بودن مبلغ شهريه، برخورداری از وام شهريه، فضاهای مجهز و مناسب آموزشی، کارآفرينی و اشتغال‌زايی، امکان تحصيل و اشتغال به صورت همزمان و امکان ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در تمامی دانشگاه‌ها، از جمله این مزایا است.

ظفریان در پایان گفت: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به مرکز علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی واقع در ميرآباد شرقی، نبش ميدان جهاد‌دانشگاهی مراجعه و يا از طريق سايت سازمان سنجش کشور ثبت‌‌نام کنند.

یادآور می‌شود، متقاضيان محترم می‌توانند برای کسب اطلاعات بيشتر با شماره 33380656 و يا 33380669 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری علمی کاربردی جهاد دانشگاهی پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دوستار عصر سه شنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد اظهار کرد: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آگاهی دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده‌ها بر می‌گردد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به هم اندیشی با آموزش عالی، مراکز و موسساتی که در استان گیلان در حال فعالیت هستند، افزود: هدف از تشکیلات چنین جلساتی این است که مباحث مربوط به آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نشست‌های شورای آموزش عالی استان هر ماه به صورت گردشی در دانشگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های قانون برنامه و بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه از طریق نمایندگان مجلس بهره مند شویم.

دوستار با اشاره به گرایش نسل امروز به آموزش عالی تصریح کرد: طبق آخرین آمار میل و انگیزه تحصیل در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در استان گیلان در حال کاهش بوده و این امر یک زنگ خطر برای ماست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کنکور گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک سال جاری نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است، افزود: از نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان گیلان نیز درخواست کرده‌ایم که روند شرکت کنندگان در کنکور استان را در ۵ سال گذشته استخراج و در جلسه شورای آموزش عالی مطرح کرده تا بررسی‌های کارشناسانه صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد گفت: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آموزش و پرورش و خانواده‌ها برمی گردد.

کد خبر 6099847

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه های علمی و آموزشی در دهدشت
  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد